EN SEVGİLİYE EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜ

Hendek imama hatip orta okulu kutlu doğum haftasını etkinliğini Hendek ticaret merkezi konferans salonunda yapıldı.

EN SEVGİLİYE EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜ


Hendek imam hatip ortaokulunun kutlu doğum haftası nedeniyle düzenlediği gece büyük ilgi gördü.

Hayatı ihlas ve samimiyet dolu; Merhamet Peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.)’nın doğum günü adına son yıllarda kutlanmaya başlanan "Kutlu Doğum Haftası" tüm Türkiye' de olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam etmektedir.  Bu Kapsamda Hendek İmam Hatip Ortaokulunun  Hendek Ticaret Merkezi Salonunda düzenlediği gece büyük ilgi gördü.

Gece İlçe Milli Eğitim MüdürüSabri Doğan, ilçe müftüsü Abdurrahman Şahin, daire amirlerinin yanısıra halkın da yoğun bir şekilde katılımıyla gerçekleşti.

 Kutlu Doğum Haftası etkinliği çerçevesinde düzenlenen programda 5.ve 6. Sınıf öğrencilerinin sergiledikleri Kur-an-ı Kerim tilaveti, sinevizyon gösterisi, orotoryo, Efendimize Mektup, şiirler ve ilahi gruplarının birbirinden güzel  ilahileri beğeni topladı. Okul Müdürü Yunus Doğan yaptığı konuşmada  “Din samimi olmaktır.”  vurgusunu yaparken bu samimiyetin hayatımızın her safhasına yayılması gerektiğini belirtti.İmam-Hatip ortaokulunun ilçemizde yeni kurulan bir okul olmasına rağmen ekip olarak bu samimiyet  çerçevesinde  “her öğrenci bir inci, her alanda birinci” hedefiyle yola çıktıklarını söyleyerek bu düşüncelerini de geçen süre içerisinde gerçekleştirdiklerini belirtti.

Okulun da tanıtıldığı sinevizyon gösterisinde bu gelişim orada bulunan izleyiciler tarafından takdirle karşılandı.Özellikle Peygamber Efendimiz’e ait bir köşenin okulda yapılmış olması büyük beğeni topladı. Nisan ayı içerisinde Kutlu Doğum Etkinlikleri çerçevesinde okulda yapılmış olan etkinlikler ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildikten sonra bu  gece sona erdi.





Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2014, 14:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
şahinde şahin
şahinde şahin - 10 yıl Önce

çoooooooooooook ama çoooooooooook güzel olmuşuz

ilyas macit
ilyas macit - 10 yıl Önce

güzel olmuşş..!

Dicle yeni
Dicle yeni - 9 yıl Önce

Kutlu doğumda olmazsa olmazız

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184