HENDEK MYO KEP ATTI

2016-2017 Öğretim yılı sonunda Hendek Meslek Yüksekokulundan 370 öğrenci mezun oldu.

HENDEK MYO KEP ATTI


Hendek MYO bahçesinde yapılan törene Belediye Başkanı İrfan PÜSKÜLLÜ, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Halil İbrahim SAĞLAM, İlçe Müftüsü Abdurrahman ŞAHİN, Daire amirleri ve öğrenci aileleri katıldı.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Beytullah EREN; yaptığı konuşmada 2016-2017 öğretim yılında 2952 öğrenci 35 öğretim elemanı ve 8 idari personelle gerçekleştirilen eğitim-öğretim faaliyetleri ile sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler için ilgili süreçlerde özverili bir şekilde çalışan tüm personeline teşekkür etti.


EREN 2012 yılında ilk ve tek üniversite olarak uygulamaya başlanan öğrencilerin 3 dönem okulda teorik eğitim ve 1 dönem işletmelerde tam zamanlı uygulama eğitimi aldıkları 3+1 Eğitim modeli kapsamda bu yıl 394 öğrencinin işbirliği yapılan işletmelere yerleştirilmiş ve mesleki eğitimlerini başarı ile tamamlamış olduklarını söyledi. Ayrıca işletmelerden almış oldukları olumlu dönüşlerin kendilerini çok mutlu ettiğini de belirttikten sonra, mezun öğrencilere hitap ederek, eğitim sürecini başarı ile tamamlayıp mezun olmayı hak eden öğrencileri başarılarından dolayı tüm akademik ve idari personeli adına tebrik etti.


Hendek Meslek Yüksekokulu Müdürü EREN, Eğitim öğretim faaliyetlerinin ilçemize yakışır bir şekilde sürdürülmesi amacıyla okulumuzun fiziki şartlarının iyileştirilmesi için yürütülen çalışmalar sırasında bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Rektörlüğümüz, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Hendek Belediyesi olmak üzere şuan ismini tek tek sayamadığım tüm paydaşlarımıza destek ve katkılarından dolayı ayrıcabizleri bu özel günümüzde yalnız bırakmayan tüm misafirlerimizeöğrencilerim ve personelim adına bir kez daha teşekkürlerimi sunarım diyerek  konuşmasını sonlandırdı.

Törende 2016-2017 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Bölümlerinde 84 Onur belgesi ve 9 Yüksekonur belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgeleri verildikten sonra, bölümlerinde 1. olan öğrencilere hediyeleri takdim edildi. 3.57 not ortalaması ile Yüksekokul 1.si olan  Elektrik ve Enerji Bölümü öğrencisi Yüksek ARAL’a hediyelerini takdim eden Belediye Başkanı İrfan PÜKÜLLÜ ve MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Beytullah EREN öğrenciyi tebrik ederek başarılarının devamını dilediler. Tören toplu kep atımından sonra sona erdi.

 

BÖLÜMLERİNDE BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİLER

BÖLÜM

ADI SOYADI

ORTALAMA

Elektrik ve Enerji

Yüksel ARAL (Yüksekokul Birincisi)

3,57

Muhasebe ve Vergi Uyg.

Merve KARAOĞLAN

3,55

Bilgisayar Programcılığı

Gözde ÇEVİK

3,54

Elektronik Teknolojisi

Yusuf ÖZER

3,50

İnşaat Teknolojisi

Salim ÖZDEMİR

3,37

Makine Resim Konst.

Hasancan HOTHOT

3,36

Makine

Faik ÜNLÜ

3,25

Pazarlama

Pınar YUSUFREİSOĞLU

3,16

İşletme Yönetimi

Fehmiye Tuğba AKGÜL

2,63































Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2017, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184