HENDEK MYO’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Hendek Meslek Yüksekokulunun kuruluşunda yer alan ve uzun yıllar Müdür Yardımcılığı yapan Hendekli Yrd. Doç. Dr. Nihat KURT Müdür olarak görevine başladı.

HENDEK MYO’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ


Hendek MYO müdürlüğüne atanan Yrd. Doç Dr. Nihat KURT; Yüksekokulun 1994’deki kuruluş çalışmalarında rol almıştır. MYO’da Eğitim öğretim faaliyetlerine başlandığı yıldan itibaren sosyal programlarda eğitim süreçlerinde hizmet vermiş olmanın sağladığı akademik tecrübesi ile üniversitenin kalite yolcuğunda Hendek MYO’nun kalite elçiliğini yürüttü. 13 yıllık müdür yardımcılığı ile idari anlamdaki tecrübesiyle yüksekokulu ve hendeği çok iyi tanıması ve Hendekli olması sebebiyle görevinin gerektirdiği tüm yetkinliklere sahip olduğuna inanılan stratejik bir isim. Yrd. Doç. Nihat KURT un görevine başlaması Hendekte olumlu yönde karşılandı.

Yrd. Doç. Dr. Nihat KURT Kimdir

23.10.1971 tarihinde Adapazarı’nda doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Adapazarı’nda okudu. Lisans öğrenimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde 1993 yılında tamamladı. 1994 yılında Dumlupınar Üniversitesinde Arş. Gör. olarak göreve başladı. 1995 yılında Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Bölümü Hukuk Bilimleri Ana Bilim Dalında Yüksek Lisansını tamamladı. 14.04.1995 yılında Sakarya Üniversitene Öğr. Gör. olarak göreve başladı. Doktorasını Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Bölümünde yaptı. Yrd. Doç. Dr. Nihat KURT 10.09.2008 yılından itibaren Yardımcı Doçent Kadrosu ile Hendek Meslek Yüksekokulunda görevine devam etmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2017, 16:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184