Hendek’ten İki Okula Yenilikçilik Ödülü

Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri 2018´de Saha Ziyaretine kalma başarısı gösteren Sakarya genelindeki iki Okul’da Hendek’ten.

Hendek’ten İki Okula Yenilikçilik Ödülü


Hendek İmam Hatip Ortaokulu ve Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bakanlık değerlendiricileri tarafından ziyaret edildi.

Eğitim ve Öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve ödüllendirilerek teşvik edilmesi amacı ile 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında 6.sı düzenlenen "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" kapsamında ödül başvuru raporlarının değerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından İlçemiz Hendek İmam Hatip Ortaokulu “Eğitim İle Erdemli Davranışlar Edindirme (e-edep ), Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise “Kodlamayı Somutlaştırma Materyallerin Tasarımı” isimli çalışmalarıyla saha ziyaretine kalma başarısı gösterdiler.

Bu vesile ile saha ziyaretlerini gerçekleştirmek ve yapılan çalışmaları yerinde incelemek amacıyla İlçeye gelen Bakanlık değerlendiricileri yapılan çalışmaları yerinde uygulamasını inceleyerek söz konusu çalışma hakkında bilgiler aldı, Okul idaresi, Öğretmenler, Öğrenci ve Veliler ile görüşüldü.




Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2018, 00:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184