KARAYİĞİT’TEN TEBRİK MESAJI

SAÜ Hendek Eğitim Fakültesi Öğrenci Konseyi Başkanı Mesut Karayiğit yeni atanan Öğretmenler ile ilgili tebrik mesajı yayınladı.

KARAYİĞİT’TEN TEBRİK MESAJI


Yeni atanan Öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ediyor, meslek hayatında başarılar diliyorum diyen SAÜ Hendek Eğitim Fakültesi Öğrenci Konseyi Başkanı Mesut Karayiğit, Eğitim fakülteleri öğrencileri olarak eğitimdeki sürekli değişikliklerden rahatsızlık duyuyoruz.

Siyasi emeller için eğitimle oynanmasına ve bu değişikliklerin de olumsuz yönde olmasından kaygılanıyoruz. Eğitim öğretim süreci içerisinde hem sınav tarihlerinin değişmesi, hem ağustos atamalarının erkene alınması ayrıca ağustos da alım yapmayabiliriz gibi açıklamaların yapılması hem öğretmen adaylarının hem de ülkenin geleceğini tehlikeye atmaktır.

Dönem içerisinde bu tür değişikliklerin olması ne kadar doğru? Mayıs ve temmuzda sınava giren bir öğrenci şubat ayına kadar atanma kaygısıyla mı yoksa tekrar sınava girme stresiyle mi baş başa kalacaktır. Hele ki milli eğitim bakanının ücretli öğretmenlerle idare edebiliriz tarzındaki açıklamalarını hayretle karşılamaktayız. Yarım doktor candan, yarım imam imandan, öğretmen olmayan ziraatçı, fizikçi ücretli öğretmen de ülkenin, yarının geleceğinden çalar.

Eğitim-öğretim hayatı boyunca emek verip çalışan öğretmen adayı arkadaşlarımın emeğine saygı gösterilip hakkının verilmesi, yarının geleceği olan öğrencilerin de geleceğiyle oynanmaması için ilgili kurum ve mercilerin gerekeni yapmasını istiyoruz ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2016, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184