KOCAELİ MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ ENGİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Hendek’te uzun yıllar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini başarıyla tamamladıktan sonra Kocaeli İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan Melih Engin’e Hendek’li dostları hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

KOCAELİ MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ ENGİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ


Emekli İlçe Spor Müdürü ve MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır, Hendek İlçe Seçim Müdürü Yaşar Durmuş,Nüfus Müdürü Turgay Azın,Veteriner Recep Ali Aydın ve Baha İnşaat Müdürü Ahmet Birinci , Kocaeli İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine başlayan Melih Engin’i makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunarak başarılar dilediler.

MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır “İlçe spor müdürlüğü görevini yürütürken uzun yıllar birlikte çalışma imkanı bulduk.Bizler için değerli bir arkadaşımız olan Kocaeli İl Milli Eğitim Şube Müdürü olan Melih Engin’e  hayırlı olması dileklerinde bulunuyor görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Kocaeli İl Milli Eğitim Şube Müdürü Melih Engin kendisine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren eski mesai arkadaşları ile birlikte daha sonra yemekte bir araya gelerek hasret giderdiler.

Kocaeli İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine başlayan Melih Engin Hendek’te çok güzel yıllar geçirdiğini ve güzel dostluklar kurduğunu belirterek kendisini ziyaret eden herkese teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2014, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184