LGS'de %70’lik Rekor Başarı

LGS sonuçlarına göre Hendek İmam Hatip Ortaokulundan %70’lik rekor başarı oranı.

LGS'de %70’lik Rekor Başarı


Hendek İmam Hatip Ortaokulu Türkiye başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Hendek İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde Lise Geçiş Sınavı (LGS) giren 83 Öğrencinin girdiği LGS sınavında %10’luk dilimde 21, %20’lik dilime 35 Öğrenci girdi.

83 Öğrenciden 56’sı ilk %20’lik dilimde yer alan Hendek İmamhatip Ortaokulu'nun başarı oranı ise %70 civarında.

Prensipli ve planlı çalıştık

Okul LGS 1. ve 2.’leri Celal Onur Demirata ile Esad Temizkan, insanlara yararlı olmak, özellikle Ülkemize yararlı olmak bizim için çok önemli. Kendimiz için olmasa bile Ülkemize bir yararımızın dokunmasını çok isteriz. Çalışırken en büyük prensibimiz “öyle bir çalışacaksınız ki soru hazırlayan heyete şans bırakmayacaksınız” düşüncesiydi. Onlara “siz ne sorarsanız sorun, ben zaten yapabilirim” diyeceksiniz şeklinde konuştular. Celal Onur Cevat Ayhan Fen Lisesine, Esad ise Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesine gitmek istediklerini belirtirken Anne, Baba ve Öğretmenlerini de gururlandırdıkları için de mutlu olduklarını sözlerine eklediler.

Gurur ve Hamd

Okul Müdürü Yunus Doğan, Öğrencilerinin başarılarının gurur verici olduğunu, 25-30 bandında Öğrencilerini başta sınavlı proje İmam Hatip Liseleri olmak üzere Fen Liseleri ve Sosyal Bilimler Liselerine Öğrenci yerleştirecek olmanın gururu ve hamd’ini yaşadıklarını söyledi. Doğan, inançlı, güzel ahlak sahibi ve başarılı Öğrenci yetiştirmeyi kendimize amaç edindik, tüm bunlar bir ekip işidir  bu nedenle Hendek İmam Hatip Ortaokulu ekibimize, Öğrencilerimize ve kıymetli Velilerimize teşekkür ediyorum dedi.


Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2019, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184