KÜLTÜRLERİN HARMAN OLDUĞU ŞEHİR SAKARYA

Sakarya’da yaşayan Trabzonlularla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya, birbirinden farklı kültürlerle kavrulmuş, bu kültürlerle yoğrulmuş bir şehir. Hamdolsun bizim şehrimiz tam bir kardeşlik coğrafyası. Yerel yöneticileri olarak Sakarya’daki her kültürün değerini biliyoruz. Ve kültürlerimizin yaşatılması, gelecek nesillerimize taşınması için elimizden gelen desteği sağlıyoruz” dedi.

KÜLTÜRLERİN HARMAN OLDUĞU ŞEHİR SAKARYA
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’da yaşayan Trabzonlular ile Tunatan Tesisleri’nde bir araya geldi. Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın da hazır bulunduğu toplantının açılış konuşmasını yapan eski İl Genel Meclisi Üyesi Ali Kaba, düzenlenen buluşmanın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Düzenlenen buluşmadan duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehirlerin kimlikleri barındırdığı kültürlerle oluşur. Sakarya, birbirinden farklı kültürlerle kavrulmuş, bu kültürlerle yoğrulmuş bir şehir. Hamdolsun bizim şehrimiz tam bir kardeşlik coğrafyası. Sakarya, kültürlerin harman olduğu bir şehir. Yerel yöneticileri olarak Sakarya’daki her kültürün değerini biliyoruz. Ve kültürlerimizin yaşatılması, gelecek nesillerimize taşınması için elimizden gelen desteği sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Toçoğlu, “Toplanan vergilerin milletimize hizmet olarak geri dönemsi için gece gündüz çalışıyoruz. Bizlere güveniniz ve desteğiniz devam ederse önümüzdeki dönemde inşallah hizmetlerimizi arttırarak yolumuza devam edeceğiz. Yerel seçimlerin ülkemize ve Sakarya’mıza hayırlı sonuçlar getirmesi için dua ediyoruz. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2014, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184