ZAFER’İN 92. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

İl genelinde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katılan Başkan Toçoğlu, “Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyor, İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

ZAFER’İN 92. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katıldı. Kent Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma programının ardından başlayan resmi törenler kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Valilik makamına geçerek burada il protokolü, STK temsilcileri ve il müdürlerinden gelen tebrikleri kabul etti. Valilik’te gerçekleşen programın ardından Atatürk Bulvarı’nda resmigeçit töreni yapıldı.

Kahramanlara rahmet ve minnet

Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Hüseyin Avni Coş, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bilgehan Saymaz, Sakarya Barosu Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Sakaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, il ve ilçe müdürleri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Toçoğlu, Vali Coş ve Garnizon Komutanı Saymaz’ın vatandaşların Zafer Bayramı’nı kutlamasının ardından başlayan programlar, halk oyunları gösterileri ve askeri birliklerin geçit töreni ile sona erdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyor, İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2014, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184