ALİ KEMAL YENER ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ali Kemal Yener Akova Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı.

ALİ KEMAL YENER ADAYLIĞINI AÇIKLADI


Akovaspor Teknik Direktörü Ali Kemar Yener, Akovaspor Lokalinde basın toplantısı düzenleyerek Akova Mahallesi Muhtarı İbrahim Korkmaz’ın vefatının ardından 5 Haziran 2016 Pazar günü yapılacak olan Muhtarlık seçimlerinde Akova Mahallesi Muhtar adayı olduğunu açıkladı.


Kendisi hakkında kısa bilgiler vererek konuşmasına başlayan Yener, bu yola çıkmadan önce büyüklerimizin söylemiş olduğu bir şey var. Önce büyüklerine danışacaksın, büyüklerinden icazet alacaksın sonra yola çıkacaksın ve arkana bakmadan Mahalle için ne gerekiyorsa onu yapacaksın dediler biz de büyüklerimize danışarak bu yola çıktık. Bugünden itibaren Akova Mahallesi için Muhtarlık adaylığımı açıklamış bulunuyorum diye konuştu.
Akova’nın adını büyüklerimizin desteğiyle duyurduk

Bizim Akova sevdamız Muhtarlıkla bitmiyor diyen Yener, sporculuk hayatımda Hendek’in güzide takımı Akovaspora Şampiyonluklar, Sakarya genelinde Play Off’lar ve Süper Lige çıkma başarısını gösterdik. Biz Akova adını Sakarya’da duyurmuşsak bu büyüklerimizin de bizlere verdiği desteklerle olmuştur.

Akova için neler yapacağız

Halkın içinden birisi olarak büyüklerimiz ve Mahalle halkımız ile Mahallemizin eksikliklerini görüşerek en önemli sorunumuz iletişim sıkıntımızı aşmayı planlıyoruz. Mahallemizin bütün insanlarını bir araya getirecek etkinlikler yaparak birbirimize saygı, sevgi ve şevkat birlikteliği sağlamak istiyoruz dedi.

Mahallemin Askeriyim

Hayatım boyunca hep askerlik yaptım diyen Yener, mahallemin askeriyim. Bundan sonra da askerliğe devam edeceğim. Muhtar olmadan da bazı konuları çözmek için mücadele verdim. Yaptığım işler bellidir, yapmak istediklerimiz de bellidir. Daha iyisini yapabilmek için halkımızla bir araya gelerek sorunlarımızı çözmek için uğraşacağız diye konuştu.
Akova Mahallesi’nin birçok sorunu olduğunu dile getiren Yener, Mahallemiz gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Bizlerde Akova Mahallesinin bireyleri olarak yolumuza hep birlikte devam edeceğiz. Bu anlamda herkesin desteklerini bekliyorum diyerek sözlerini sonlandırdı.

Ali Kemal Yener Kimdir?

1958 Hendek doğumlu, Evli ve iki çocuk Babası olan Yener, 1972 yılında lisanslı olarak Hendek Esnaf Spor Kulübünde Futbol hayatına başladı. 1980 yılında Sakarya Karadenizspor’da Profesyonelliğe adım attı.

Vatani görevini yaparken Jandarma gücünde forma giyen Yener, Ordu milli takımına seçildi. Profesyonel Futbol hayatının ardından Hendek kulüplerinde futbol oynadı.

Futbol yaşantısını Antrenör olarak Akovaspor’da sürdüren Ali Kemal Yener, birçok sosyal derneklerde Yöneticilik yaptı.


Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2016, 15:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ercan yilmaz
Ercan yilmaz - 8 yıl Önce

Hayirlisi olur inşallah ancak sayın Korkmaz ile ittifak yaparak aday olmanızı isterdim

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184