DÜĞÜN İÇİN YAYLAYI SEÇTİLER

Hendek Dikmen Mahallesinde Yeni evlenen Çiftler Düğün Mekanı olarak Dikmen Yaylasını seçtiler Temmuz ayı olmasına rağmen yaylada Havva sıcaklığı 12cc idi.

DÜĞÜN İÇİN YAYLAYI SEÇTİLER


Hendek Dikmen Mahallesi halkından Hatice Osman Önsüz’ün oğlu Özcan İle Naziker Cemil Polçumcu Çiftinin kızı Nadiye ile Hendek Dikmen Yaylasında yapılan düğünle hayatlarını birleştirdiler.

Havvaların sıcak olduğu bu günlerde Düğüne gelen davetlilerin sıcak havadan rahatsız olmasın diye düğün mekanı olarak Dikmen Yaylasını seçen genç çiftler düğüne katılan davetlilerin 12cc düşen Havva sıcaklığı üzerlerine aldıkları kalın kazak ve montlardan üşüdükleri gözlerden kaçmadı.

Dans müzik ile başlayan Düğün yöresel davul zurna ve kemence ile devam etti düğüne katılan davetliler oynadıkları horon ile doğal klima olan yayla havası Dikmen Yaylasının eşsiz manzarasında düğüne katılmanın mutluluğunu yaşadılar.

Damat Özcan Önsüz, Davetlilerimiz sıcak havaya maruz kalmasınlar aynı zamanda eşim Nadiye’nin kır düğünü isteğini kırmamak için Hendek Dikmen yaylasında düğün yapmaya karar verdiklerini söyledi.














Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2015, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184